VV 004: Tytti Laine – Enemmän Euroja Verkosta

Tytti Laine

Vieraanani on tänään yrittäjävalmentaja Tytti Laine.

Tytti auttaa työksensä itsensä työllistäviä huipputyyppejä ja pienyrittäjiä saamaan omasta yritystoiminnastaan lisää iloa ja rahaa. Hän kertoo tehtävänään olevan yrittäjien auttaminen unelmiensa elämän elämiseen.

Tytti perusti yrityksensä vajaat 20 vuotta sitten, jolloin hän reissasi kouluttajana eri puolilla Suomea ja Eurooppaa. Tultuaan äidiksi hän halusi elämänsä muuttuvan pois reissutöistä. Tytti tekikin tietoisen valinnan muuttaa yritystoimintaansa ja lähteä opiskelemaan verkkoliiketoimintaa.

Kun hän sitten tarjosi ensimmäisen kerran osaamistaan verkkokurssin muodossa, mukaan ilmoittautui peräti 656 osallistujaa. Hän teki vuodessa viisinumeroisia myyntikuukausia ja kasvatti sähköpostilistaansa useilla tuhansilla.

Nykyisin Tytti Laine auttaa omia ihanneasiakkaitaan vapauttamaan itselleen uutta aikaa ja energiaa sekä muuttamaan omaa upeaa osaamistaan euroiksi!

Kuuntele Tytin kanssa käymämme keskustelu tästä!

Jaksossa mainittuja linkkejä & lähteitä:

TyttiLaine.fi

Enemmän Euroja Verkosta – verkkokurssi (muista ilmoittaa koodi VV2018 – kassalla saadaksesi yllätysbonuksen minulta – jos kurssi vain on avoinna!)

4 tunnin työviikko / 4 Hour Work Week äänikirja – hyödynnä 2 viikon ilmainen Bookbeat – kokeilu!

Yksi vastaus artikkeliiin “VV 004: Tytti Laine – Enemmän Euroja Verkosta

Kommentointi on suljettu.